Bezig met laden...
Baardtrimmer-met-Vacuüm-Afzuigfunctie
Baardtrimmer met Vacuüm Afzuigfunctie ✔ De schoonste manier van je baard trimmen dankzij de afzuigfunctie die tot ca. 95% van de haartjes opvangt. ✔ Met duidelijk afleesbaar lcd-scherm. ✔ Draadloos, oplaadbaar via USB, 600 mAh. ✔ In... Per stuk:
€  34,95

Föhn-met-Wandhouder-(1600-Watt)
Föhn met Wandhouder (1600 Watt) ✔ Deze haardroger schakelt automatisch uit nadat de föhn in de wandhouder is geplaatst. ✔ Erg handig voor de recreatie- en hotelbranche. ✔ Geïntegreerde schakelaar voor luchtsnelheid- e... Per stuk:
€  26,95

Hairstyler-met-5-Opzetstukken
Hairstyler met 5 Opzetstukken ✔ Complete haarstylingskit met één handvat en 5 opzetstukken. ✔ De set is zo ontworpen dat het verwisselen van de vervangbare opzetstukken eenvoudig is. ✔ Met o.a. een borstel voor ... Per stuk:
€  45,95

Kruik-Zacht-(elektrisch)
Kruik Zacht (elektrisch) ✔ Deze elektrische kruik vul je met koud water, dus geen gevaarlijk gedoe tijdens het vullen met kokend water. ✔ Warmt op in 15 minuten en houdt de temperatuur tot 5 uur vast. ✔ De kruik plaats j... Per stuk:
€  26,95

Krultang
Krultang ✔ Klassieke haarkrultang met keramische coating voor gelijkmatige warmteverdeling. ✔ Snelle verwarming (PTC). ✔ Met power-indicatielampje. ✔ Comfortabele grip en ergonomische vorm. ✔ Met afgero... Per stuk:
€  20,95

Strijkijzer-(reis-model)
Strijkijzer (reis model) ✔ Een strijkijzer met een vermogen van 700 Watt dat perfect is om mee te nemen op reis of vakantie. ✔ Dankzij het compacte formaat en de inklapbare handgreep is dit het ideale reisstrijkijzer. ✔ ... Per stuk:
€  22,95